Verrassing - Reisverslag uit Kigali, Rwanda van Martha Overdijk - WaarBenJij.nu Verrassing - Reisverslag uit Kigali, Rwanda van Martha Overdijk - WaarBenJij.nu

Verrassing

Door: martsje

Blijf op de hoogte en volg Martha

22 November 2010 | Rwanda, Kigali

Na de prikpil en the aftermorning pil, werden de eigenaar van Noa en ik toch min of meer verrast met de geboorte van 7 puppy’s. Niet in de planning, maar wel heel welkom. De puppy’s zijn nog altijd blind en doof, maar nu al om op te vreten. Wat wil je ook met zo een prachtige moeder. Raszuivere zwarte Labrador en vader een mengelmoesje, maar met een groot loyal hart van goud. Bovendien de best getrainde hond in West Afrika. Het zijn 4 blonde pups en 3 zwarte. Het is dat het een nestje gemixt in kleur is, anders konden ze met gemak door voor raszuivere Labradors. Je begrijpt dat er na deze fantastische, zeer onverwachte gebeurtenis niet zo heel veel interessants is gebeurd de afgelopen week. Tot nog toe gedragen de nog groene ouders zich voorbeeldig. Noa en Jerre!
Geniet van de foto’s.

• 22 November 2010 - 10:18

Marjolein:

aaaaccchhhh wat lieffffffffffffffffffffffff!!!!
    je houdt er toch zeker wel 1tje zelf eh?!
    Eentje moet toch bij zijn papa wonen?
    Maak en plaats je veel foto's??!!!
    groetjes en gefeliciteerd! ;>)

• 22 November 2010 - 12:45

Richtsje:

Agossie, wat een stel frummeltjes Martha... Mooi hoor! En inderdaad, een heel mooie moeder. Geen wonder dat Jerre daar voor viel :-)

doechie!

• 22 November 2010 - 14:58

Tineke:

hoi Martha geniet maar van de jonge hondjes. liefs uit groningen

• 23 November 2010 - 21:32

Marian:

Hoi Martha,
    Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst.
    Wat zijn ze prachtig!
    Nu maar hopen, dat jullie ze daar wel kwijt kunnen aan mensen.
    Ik had je al eerder gemaild over je mooie verhalen, maar toen viel de comp. weer uit (zat een virus in).
    dikke knuffels en kusjes van Marian en de kids + nieuwe op komst.

• 24 November 2010 - 19:50

Je Ouders:

Wat schatig zeg die kleintjes en genoegelijk gezicht, prachtig ,
    Lekkers knuffeltjes.
    Een pakkert voor hun vader en moeder

• 01 December 2010 - 22:15

Adrie De Mik:

gefeliciteerd met je kleinkinderen boris wil graag een hondje.....misschien èèn voor hem zal morgen de foto`s laten zien en wat is die jerre in top vorm he 7 kindjes lieve groet adrie en boris,

• 05 December 2010 - 12:37

Astrid:

hoi meid,

Gefeliciteerd met je 'kids'! En dan ook meteen 7! Doen wij nog rustig aan... hier alles goed, vanavond pakjesavond. Gezellig. Ik heb nog een mooie kaart voor je, kun je je adres nog even mailen en je mobiele nr.?bedankt! Laterrrr............... Astrid & familie Koops

• 18 December 2010 - 13:49

Adrie De Mik:

Word het weer eens geen tijd voor een verhaaltje over je kids en foto`s natuurlijk.Ben je al in nederland!!!